6 æg
1½ dl mælk
1 spsk. kartoffelmel (der kan bruges alm. hvedemel, det er bare ikke helt så godt)
salt, peber
lidt smør eller olie
400 – 500 røget spæk eller en pakke bacon i skiver
1 – 2 tomater
purløg
1½ dl mælk
1 spsk. kartoffelmel (der kan bruges alm. hvedemel, det er bare ikke helt så godt)
salt, peber
lidt smør eller olie
400 – 500 røget spæk eller en pakke bacon i skiver
1 – 2 tomater
purløg
Start med at stege spæk eller bacon. Læg det på en tallerken med fedtsugende køkkenrulle.
Pisk æg let sammen. Rør mælk og kartoffelmel/hvedemel sammen, og hæld det i æggene. Tilsæt salt og peber.
Kom lidt smør eller olie på en høj pande. Hæld æggemassen i, læg tætsluttende låg på og bag æggekagen ved jævn varme. Rør lidt i den i starten, så æggemassen fordeles ned i bunden. Derefter skal den bare bage, til den er hævet fint og er størknet på overfladen.
Pynt med flæsket, tomater skåret i både og klippet purløg.
Pisk æg let sammen. Rør mælk og kartoffelmel/hvedemel sammen, og hæld det i æggene. Tilsæt salt og peber.
Kom lidt smør eller olie på en høj pande. Hæld æggemassen i, læg tætsluttende låg på og bag æggekagen ved jævn varme. Rør lidt i den i starten, så æggemassen fordeles ned i bunden. Derefter skal den bare bage, til den er hævet fint og er størknet på overfladen.
Pynt med flæsket, tomater skåret i både og klippet purløg.
Server med rugbrød.
Der er lukket for kommentarer.