500 gr. kalvehjerter
2 store gulerødder
2 forårsløg
200 gr. champignon
2 spsk. tomatpure
1½ dl fløde
½ dl. vand
salt, peber og lidt sukker
30 gr. smør eller margarine
evt. lidt kulør
Kalvehjerter skæres i tern eller strimler.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Forårsløg og champignon skylles og skæres i skiver.
Smør eller margarine smeltes i en stegegryde og kalvehjerter brunes. Brun evt. lidt ad gangen. Tilsæt derefter grøntsagerne, og brun dem lidt med.
Skru lidt ned for varmen under gryden og hæld fløde og vand i sammen med tomatpure. Krydr med salt og peber.
Steg for svag varme i ca. 20 min.
Tilsæt evt. lidt kulør, og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Serveres med en god kartoffelmos.
Der er lukket for kommentarer.