Aspargessalat

500 gr. friske hvide asparges eller et glas hvide asparges
300 gr. ærter
½ Iceberg salat hoved
en håndfuld frisk persille til pynt
Dressing:
8 spsk. creme fraise
friskhakket dild
lidt citronsaft
salt og peber
Salat:
Skræl asparges tyndt fra hoved til fod.
Skær de træde ender af og kog asparges i 6 – 7 min i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad aspargesene køle af på et viskestykke.
Asparges fra glas skal bare dryppe af.
Giv ærterne et opkog, spul dem med koldt vand og køl dem af.
Skær asparges i 2 cm lange snitter. Gem lidt til pynt.
Skær salaten i strimler. Bland salat, ærter og asparges.
Pynt med lidt persille.
Dressing:
Bland creme fraise med dild, citronsaft, salt og peber. Smag til.
Salaten er rigtig god til fisk.

Inspiration fra Kogebogen.dk

Der er lukket for kommentarer.