10 pers.
Bund:
½ pakke Digestive
100 gr. smør
Is:
200 gr. moset/blendet frugt
200 gr. sukker
2½ dl. piskefløde
Denne is laves 3 gange med 3 forskellige slags frugt. Der er mere end rigeligt til at smøre mellem lagene i islagkagen, så det oveskydende kommes i frysebøtter og spises, når man har lyst 🙂
Først laves bunden. Smør smeltes i en gryde. Digestive knuses og røres i det smeltede smør.
Når det er rørt godt sammen kommes det i en springform, som er foret med bagepapir.
Lægges i fryseren mens første is laves. Pisk fløden. Rør sukker i, derefter den mosede frugt.
Tag springformen op af fryseren og smør det første lag is over.
Læg det i fryseren igen, og frys mindst 4 timer eller til næste dag.
Næste dag laves en ny portion is med en anden slags frugt i. Ellers laves på samme måde.
Ved servering tages islagkagen op ca. ½ time før, lægges på et pænt fad, og pyntes med f.eks. revet chokolade, appelsin, jordbær eller andet.
Der er lukket for kommentarer.