Kogt hamburgerryg med flødestuvet spinat og brunede kartofler

  

4 personer:
Hamburgerryg på ca. 1 kg.
1 glas små kartofler
500 gr. frosset spinat
1 dl fløde
salt, peber, sukker
1 dl. sukker
50 gr. smør/margarine
Kom hamburgerryggen i en stor gryde, hæld vand i, så det dækker kødet. Småkoger 45 min.
Tag gryden væk fra kogepladen, og lad det stå og trække i vandet i 20 min.
Spinaten kommes i en gryde, tør stille og roligt op, og væden koges væk. Det tager ca. 20 min.
Derefter kommes fløde i, og det koger igen i ca. 20 min.
Smages til med salt, peber og lidt sukker.

Til kartoflerne varmes en stor pande op. Sukker hældes på og smelter uden at der røres i det. Når det er smeltet, kommes smør/margarine i og røres sammen. Kartoflerne vendes i dette ved høj varme.

Så er det bare at anrette og servere 😉