500 gr. hakket kalv og flæsk
1 dl. rasp
2 æg
2½ dl mælk
salt og peber
50 g bacon i skiver
6 dl vand
1 dl mælk
1 dl mælk
50 gr. smør/margarine
3 – 4 spsk mel
2 spsk. ribsgele´
2 spsk. danablue
Kulør
3 – 4 spsk mel
2 spsk. ribsgele´
2 spsk. danablue
Kulør
Rør kødet godt sammen med de andre ingredienser.
Smør en lille bradepande og form farsen til et aflangt brød.
Læg bacon over så det dækker helt.
Smør en lille bradepande og form farsen til et aflangt brød.
Læg bacon over så det dækker helt.
Stil “haren” i ovnen ved 210 grader i 12 – 15 min.
Hæld vand og mælk ved og skru ned til 175 grader. Steg videre i ca. 50 min.
Lav en opbagt sovs af smør, mel og skyen, der er hældt gennem en sigte.
Lad sovsen koge igennem i nogle min. Tilsæt ribsgele´ og Danablue og smag til. Tilsæt kulør.
Der er lukket for kommentarer.