Sauce til fiskefilet

6 pers
100 gr. smør
200 gr. røget bacon i tern
400 gr. løg
400 gr. champignon
1 spsk. karry
3 dl piskefløde
evt. en anelse sukker ( ca. ½ spsk. )
6 store fiskefileter
citronskiver

Bacontern ristes i en dyb pande over ganske svag varme, til ternene er gyldne ( ca. ½ time)

Løgene skæres i tynde skiver og blandes i baconternene, og det hele snurrer endnu en halv time.

De rengjorte champignon skæres i skiver og ristes i smør på en anden pande, inden de hældes i panden med bacon og løg. Nu tilsættes piskefløde, karry og en anelse sukker og det hele småkoger til sovsen er jævn og tyk.
Jo længere saucen får lov at stå og snurre over svag varme, jo bedre bliver den. Den kan evt. laves dagen før, den skal spises.

Serveres varm oven på stegte fiskefileter og anrettes med citronskiver.