Dej:
60 g koldt smør
175 g hvedemel
1½ spsk koldt vand
60 g koldt smør
175 g hvedemel
1½ spsk koldt vand
Fyld:
3 æg
3 æg
3 dl creme fraice
½ dl revet ost
½ dl revet ost
et lille broccoli, skåret i små stykker
en rest skinke eller hamburgerryg,
skåret i tern
150 gr. fetaost smuldret til mindre stykker
salt, peber
en rest skinke eller hamburgerryg,
skåret i tern
150 gr. fetaost smuldret til mindre stykker
salt, peber
Smør smuldres i melet, og dejen samles med vandet. Pres dejen ned i en smurt tærteform.
Lad dejen hvile i køleskabet i ca. ½ time.
Forbag herefter i 15-20 minutter ved 200 grader.
Kog broccoli i letsaltet vand i 2 minutter.
Lad dejen hvile i køleskabet i ca. ½ time.
Forbag herefter i 15-20 minutter ved 200 grader.
Kog broccoli i letsaltet vand i 2 minutter.
Tag tærtedejen ud og hæld broccoli, feta og skinke/hamburgerryg i den forbagte dej.
Der er lukket for kommentarer.