2 æbler
2 bananer
1 appelsin
1 mangofrugt
100 g blå vindruer
Råcreme:
3 pasteuriserede æggeblommer
5 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde
evt. 1 tsk vanille
150 gr. hakket chokolade
Skræl appelsinen, bananerne og mangofrugten.
Fjern kernehuset i æblerne.
Del druerne og tag kernerne ud.
Skær frugterne i mindre stykker og vend dem sammen.
Pisk æg og sukker sammen til det er luftigt. Pisk fløden til flødeskum i en anden skål. Vend fløden i æggemassen.
Vend frugterne i råcremen og tilsæt chokoladen til sidst.
Vend frugterne i råcremen og tilsæt chokoladen til sidst.
Velbekomme 😉
Tips: Der kan selvfølgelig bruges andre frugter end disse, alt efter årstiden. Brug hvad du har, og hvad det er sæson for. F.eks. er det dejligt med friske jordbær.