400 g fiskefars af torsk og laks
1/2 bdt. dild
fintreven skal af 1/2 citron eller lime
smør til stegningRør farsen sammen med hakket dild og fintrevet citron/limeskal.
Lad farsen hvile 10 min. i køleskabet og form herefter til 8 frikadeller.
Steg fiskefrikadellerne ca. 5 min. på hver side.
1/2 bdt. dild
fintreven skal af 1/2 citron eller lime
smør til stegningRør farsen sammen med hakket dild og fintrevet citron/limeskal.
Lad farsen hvile 10 min. i køleskabet og form herefter til 8 frikadeller.
Steg fiskefrikadellerne ca. 5 min. på hver side.
Dildsauce:
2 dl creme fraiche 18%
1/2 bdt. dild
fintreven skal af 1/2 citron/lime
1 spsk. citron/limesaft
salt og peberRør creme fraiche sammen med hakket dild, citron/limeskal og saft. Lad dressingen trække 15 min. og smag til med salt og peber.
2 dl creme fraiche 18%
1/2 bdt. dild
fintreven skal af 1/2 citron/lime
1 spsk. citron/limesaft
salt og peberRør creme fraiche sammen med hakket dild, citron/limeskal og saft. Lad dressingen trække 15 min. og smag til med salt og peber.
Opskrift fra Thorfisk