100 gr. smør (blødt)
200 gr. sukker
3 æg
300 gr. revet squash
1 spsk. revet limeskal
200 gr. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ tsk. stødt koriander
200 gr. sukker
3 æg
300 gr. revet squash
1 spsk. revet limeskal
200 gr. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ tsk. stødt koriander
Glasur
150 g flormelis
2 spsk friskpresset limesaft
Tænd ovnen på 175 grader.
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt ét æg ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Vend squash og limeskal i æggeblandingen. Bland hvedemel, koriander og bagepulver. Vend det i dejen.
Kom dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag squashkagen på en plade med bagepapir midt i ovnen.
Bagetid ca. 1 time ved 175 grader
Glasur:
Rør flormelis og limesaft sammen til en tyk glasur, og smør det over kagen, når den er kølet af.
Opskrift fra Arla
Der er lukket for kommentarer.