Citronfromage

4 Pers.
4 æg
1 dl sukker
5 blade husblas
2½ dl piskefløde
2 citroner

Del æggene og pisk æggeblommer hvidt med sukker.
Pisk æggehvider stive.
Pisk fløden.
Riv skrællen af citronerne, og pres saften af dem.
Læg husblasbladene enkeltvis i en skål med koldt vand. Lad dem ligge i vandet i 10 minutter.
Tag husblassen op af vandet, og læg den i en lille gryde med det vand, der hænger ved. Smelt husblassen ved svag varme.
Tag gryden af blusset og bland citronsaft -skal i den smeltede husblas.
Rør husblas-citronsaften i de piskede æggeblommer. Vend derefter forsigtigt flødeskum og til sidst de piskede æggehvider i.
Hæld citronfromagen i en glasskål, dæk med husholdningsfilm og sæt skålen i køleskabet i ca 4 timer inden servering.