2 pers.
2 stk berberiandebryst a´ 200 gr.
2 spsk. appelsinmarmelade
2 spsk. sød soya
salt, peber
2 spsk. vand
30 gr. smør
2 stk berberiandebryst a´ 200 gr.
2 spsk. appelsinmarmelade
2 spsk. sød soya
salt, peber
2 spsk. vand
30 gr. smør
Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle. Rids skindsiden. Brun smør på en pande og brun andebrysterne på skindsiden.
Læg dem i et ildfast fad.
Rør appelsinmarmelade med soya, salt og peber.
Smør appelsinblandingen over andebrysterne, hæld overskydende i bunden af fadet og tilsæt vand.
Steg dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 min.
Tag fadet ud og lad andebrysterne hvile tildækket i 10 – 15 min. inden de skæres ud.
Server med kogte kartofler og stegeskyen.
Hertil f.eks. sauteret spidskål med feta og kapers eller med en god rødkålssalat.