150 gr. smør eller margarine
300 gr. sukker
4 æggeblommer
400 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
300 gr. sukker
4 æggeblommer
400 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2½ dl mælk
5 spsk. hindbærmarmelade
250 gr. sukker
4 æggehvider
Rør sukker og smør godt sammen. Tilsæt æggeblommerne et ad gangen, rør godt ind imellem.
Bland bagepulver og mel sammen og tilsæt det sammen med mælken.
Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 25 x 35 cm).
Bages ved 175 grader midt i ovnen i ca 15 – 20 min.
Æggehviderne piskes stive, og pisk ½ af sukkeret i. Resten af sukkeret vendes i.
Tag kagen ud af ovnen og smør marmelade på den varme kage og fordel marengsen over.
Sæt kagen i ovnen igen og bag færdig til marengsen er gylden ca. 15 min.
Kilde: Amo