4 æg
100 g. sukker
Revet skal af en appelsin
2 dl appelsinsaft
2½ dl. piskefløde
5 blade husblas
evt. ekstra piskefløde til pynt.
100 g. sukker
Revet skal af en appelsin
2 dl appelsinsaft
2½ dl. piskefløde
5 blade husblas
evt. ekstra piskefløde til pynt.
Kom husblas i en skål med koldt vand og lad det trække i 10 min.
Del æg i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Tilsæt ½ af appelsinsaften sammen med revet appelsinskal.
Klem husblassen fri for vand, kom den i en skål, og smelt den over vandbad.
Rør ½ dl appelsinsaft i og hæld så blandingen over i æggemassen, mens den vendes sammen.
Pisk æggehviderne stive, og bland dem i æggemassen.
Pisk fløden stiv, og ven den forsigtigt i blandingen.
Hæld fromagen i en glasskål eller portionsglas og sæt det i køleskabet i 3-4 timer.
Pynt f.eks. med piskefløde, appelsinskiver og revet chokolade.