15 – 16 stk.
2½ dl kærnemælk
50 gr gær
1 spsk honning
2 tsk. groft salt
2 modne bananer
1 dl creme fraise
250 gr. müsli
500 gr. hvedemel
Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt honning og salt. Mos bananerne og rør dem sammen med creme fraise. Rør dem i dejen sammen med müslien.
Ælt hvedemel i lidt ad gangen, indtil dejen er sammenhængende, men stadig en lille smule klistret.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
Form dejen ved hjælp af to spiseskeer, og læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Der er til to plader.
Dyp skeerne i koldt vand mellem hver bolle.
Bollerne hæves igen tildække i ca. 30 min.
Tænd ovnen på 200 grader.
Pensl bollerne med vand, og bag dem i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.