Ca 45 stk
400 gr. hvedemel
2 tsk bagepulver
1/4 tsk. natron
3/4 tsk salt
175 gr. smør
250 gr. sukker (gerne rørsukker)
3 æg
1 spsk. mælk
1 ½ tsk. vanille
2 tsk. citronsaft
5 tsk rød frugtfarve
200 gr. hvid chokolade (chips eller hakket)
1 kop flormelis
Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål.
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt æg et ad gangen, rør godt mellem hvert æg.
Bland mælk, vanille, citronsaft og rød frugtfarve i en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland godt. (evt. med en håndmixer på lav hastighed)
Rør hvid chokolade i.
Dæk skålen med plastfolie og stil det i køleskabet et par timer.
Tænd ovnen på 190 grader.
Hæld flormelis i en skål. Tag dejen ud af køleskabet og form til kugler. Vend kuglerne i flormelis og sæt dem på en bageplade, der er dækket med bagepapir.
Bag dem højt i ovnen i 13 – 14 min.
Køl kagerne af på en bagerist.
Opskrift – kilde: Cooking Classy