Fiskelasagne

400 gr. fisk (f.eks. pangasius, torsk eller sej)
4 dl vand
½ dl hvidvin (kan udelades eller erstattes af 1 spsk. citronsaft.)
salt, peber
250 gr. frisk spinat
1 pakke friske lasagne plader
1 pakke Mornay sovs
100 gr. revet gratineringsost

Kog fisken i vand, hvidvin og salt i ca. 5 min.
Skyl spinaten grundigt og kom den i en sigte for at dryppe af.
Smør et ildfast fad.

Læg først et tyndt lag mornaysauce i bunden, derefter spinat, så fisk og lasagneplader.
Gentag og slut med et lag sauce og et godt lag gratineringsost.
Dvs: Saucen skal deles op i 3 lag, mens lasagneplader, fisk og spinat deles i 2 lag.

Lasagnen bages i 35 – 40 min ved 180 grader.
Læg stanniol over, hvis den er ved at blive mørk.
Lad den stå og trække 10 min inden servering.

Server f.eks. med råkostsalat og flute.

Kilde: Lenesopskrifter.dk