Pandekager med oksekødsfyld

Pandekager:
6 – 8 stk
125 gr. hvedemel
2½ dl mælk
2 æg
1 ½ spsk. olie
1/4 tsk salt

Til stegning: Smør eller margarine

Kom melet i en skål. Rør mælken i og pisk det sammen til en jævn dej.
Pisk æggene sammen og rør dem i dejen. Kom olie og salt i og rør igen.
Lad dejen hvile i ca. 30 min.

Bag pandekagerne på en pande i smør eller margarine.

Fyld:
500 gr. hakket oksekød
2 fed hvidløg
1 håndfuld frisk hakket basilikum
1 dåse hakkede tomater
½ rød peber, skåret i mindre stykker
salt, peber

100 gr. revet ost

Svits kødet i lidt smør eller margarine. Tilsæt presset hvidløg og friskhakket basilikum. Rør godt inden hakkede tomater, rød peber, salt og peber tilsættes. Lad kødsovsen koge lidt.

Læg en stribe kødsovs midt på hver pandekage. Rul pandekagerne sammen og læg dem tæt og med sammenføjningen nedad i et smurt ildfast fad.
Drys med revet ost.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min. til overfladen er gylden.Server med kogte grøntsager eller en god salat.