1 stor moden mango
3 blade husblas
2 æg
1 dl sukker
1½ dl piskefløde
1 appelsin (saften af)
Læg husblas i blød i koldt vand
Skræl mangoen, skær stenen fra, og skær frugtkødet i mindre stykker og blend det, eller mos det med en gaffel.
Pres saften af appelsinen
Del æg i blommer og hvider
Pisk æggeblommer med sukker
Pisk æggehvider
Pisk føden
Klem vandet ud af husblas og smelt over vandbad.
Rør appelsinsaften i den smeltede husblas.
Rør det i mangomosen.
Rør æggeblomme/sukker i.
Rør den piskede fløde i.
Vend de piskede æggehvider i.
Hæld den færdige fromage i en glasskål eller portionsglas og stil i køleskab i mindst 2 timer
Ved servering pyntes med piskefløde, chokolade og/eller frisk frugt.
Kilde: Matklubben.se
Der er lukket for kommentarer.