100 gr. Smør
150 gr. Mel
50 gr. Sukker
0,5 æg
Fyld:
100 gr. smør
100 gr. sukker
100 gr. marcipan
0,5 æg
100 gr. chokolade
Creme:
2,5 dl. mælk
0,5 brev kagecreme (pulver)
2,5 dl. piskefløde
Pynt:
500 gr. Jordbær
Smørret smuldres i sukkeret, melet tilsættes og dejen samles med ægget.. Stil dejen i køleskabet ½ time. Rul dejen ud , så den passer til en tærteform (23 cm i diameter). Beklæd den smurte form med dejen og klem den godt fast hele vejen rundt i kanten.
Rør fyldet sammen, og kom det i fadet.
Tærtebunden bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille i 20 min.
Afkøl bunden. Smelt chokoladen og pensl ud over bunden
Rør kagecremepulver med mælk. Pisk fløden og vend det i cremen. Fordel det på tærten.
Skyl og nip jordbær. Del dem i halve, og læg dem oven på kagecremen.
Kilde: dk-kogebogen.dk