4 pers.
1 svinemørbrad ca. 500 gr.
1 bk bacon i tern
1 bk cocktailpølser
1 glas champignon
3 forårsløg
5 tomater (eller 1 dåse flåede tomater)
3 gulerødder
2 dl fløde
1 grøntsagsbouillon
2 spsk chilisovs (kan udelades)
1 spsk paprika
salt og peber
1 spsk olie til stegning
evt lidt kulør
Nogen af ingredienserne.
Den lille dåse tomatpure brugte jeg alligevel ikke.
Rens og skær mørbrad i tern.
Skyl, rens og skær forårsløg i skiver.
Skyl tomater og skær dem i kvarter.
Skyl, skræl og skær gulerødder i skiver.
Kom lidt olie på en pande og brun bacon. Tilsæt champignon og derefter forårsløg og gulerødder.
Tag det op i en skål eller tallerken.
Brun mørbrad og hæld derefter grøntsagerne tilbage i panden. Tilsæt tomater, fløde, bouillontern, chilisovs, paprika, salt og peber.
Steg i ca 15 – 20 min.
Smag til og tilsæt evt lidt kulør.