200 gr. smør
200 gr. sukker
1 æg
½ tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk. bagepulver)
250 gr. hvedemel
200 gr. sukker
1 æg
½ tsk hjortetaksalt (eller 1 tsk. bagepulver)
250 gr. hvedemel
Pynt:
1 spsk. kanel
2 spsk. sukker
20 gr. hakkede mandler (kan udelades)
1 æg til pensling
1 spsk. kanel
2 spsk. sukker
20 gr. hakkede mandler (kan udelades)
1 æg til pensling
Rør smør godt sammen med sukker. Tilsæt æg og rør godt igen.
Bland hjortetaksalt (bagepulver) med mel og rør det i dejen.
Pak dejen i husholdningsfilm og læg den i køleskabet en times tid.
Bland hjortetaksalt (bagepulver) med mel og rør det i dejen.
Pak dejen i husholdningsfilm og læg den i køleskabet en times tid.
Udrul dejen på et melet bord og udstik i passende størrelser.
Læg kagerne på en bageplade med bagepapir.
Pensl kagerne med sammenpisket æg og drys med kanel/sukker blandingen og evt. hakkede mandler.
Bag kagerne ved 200 grader i 6 – 8 min.
Afkøl kagerne på en bagerist inden de kommes i en kagedåse.